Canyoning Soča in kajak Soča – privlačen napis na letakih

Canyoning Soča in kajak Soča – privlačen napis na letakih
V prostem času se radi sprostimo, saj po napornem delavniku to potrebujemo. Vedno bolj pogosto se odločamo za nekoliko nenavadne sprostitve, ki nosijo prav tako nenavadna imena. Nedavno nazaj smo lahko v eni izmed reklam videli napis canyoning Soča in kajak Soča. Napis je bil izjemno privlačen in preverili smo, za kaj pravzaprav gre.

Gre za izjemno adrenalinsko doživetje, ki ga ne moremo kar tako pozabiti

Že Soča je izjemno privlačna, saj vemo, kaj nam ta naravni biser vse lahko ponudi. In če nam lahko ponudi še en izjemen adrenalinski šport, potem smo lahko več kot le zadovoljni. Vse, kar potrebujemo je kajak in naše dogodivščine se lahko pričnejo. Canyoning je namreč soteskanje, ki nekaterim požene kri v žile. Sploh pa če se to dogaja na reki, ki je občudovana na vseh koncih sveta.

Vikend si rezervirajmo za canyoning

Zakaj si torej vsaj enkrat na toliko časa ne bi dali duška in se odpravili uživat na reko, ki je izjemno priljubljena. Canyoning Soča je adrenalinski užitek brez meja in v resnici brez kakih pravil, ki bi nas omejevala. Vse, kar potrebujemo, je nekaj poguma ter seveda veliko dobre volje. Kajak Soča pa seveda nujno paše zraven, saj brez te opreme oziroma pripomočka nikakor ne gre. Če ga nimamo sami, si ga lahko sposodimo kar na licu mesta. In stvar postane res enostavna.

Vseeno pazimo na varnost

Je pa potrebno vendarle poudariti, da je potrebno paziti. Seveda ne smemo imeti nikakršnega strahu pred vodo in moramo biti tudi izjemno dobri plavalci. Vse to je pogoj, da ne bomo imeli strahu in da bomo lahko zares uživali.

Komentiraj