Ekološko lešnikovo maslo in kokosov čips

Ekološko lešnikovo maslo in kokosov čips

Ste že kdaj poskusili okusno lešnikovo maslo? Verjetno že poznate arašidovo maslo, vendar pa mogoče še ne veste, da je na trgu tudi ponudba drugih masl iz različnih oreščkov, med drugim tudi lešnikovo maslo. Lešnikovo maslo je odličen dodatek k prehrani, saj je kvaliteten vir omega 3 in omega 6 maščobnih kislih, poleg tega pa je tudi vir vitamina E in B6. Lešnikovo maslo je primerno za vse, tudi za vegane. Seveda pa je lešnikovo maslo odlično tudi v primeru, če bi radi jedli več beljakovin, saj vsebuje skoraj 15 gramov beljakovin.

V trgovinah boste hitro našli lešnikovo maslo, ki ima dodane razne sestavine, ki niso tako zdrave. Zato vam priporočam, da se odločite za ekološko lešnikovo maslo, ki ne vsebuje dodane soli, ne dodanega sladkorja in je brez palmanovega olja.

Odličen izdelek, ki vsebuje veliko beljakovin in omega 6 maščobnih kislin pa je zagotovo ekološki kokosov čips. Ekološki kokosov čips je pridelan iz svežih kokosovih sredic in sicer tako, da zrelo kokosovo jedro nastrgajo in posušijo. Kokosov čips je brez glutena, brez soli, brez sladkorja in brez konzervansov. Če imate radi kokos, potem bo kokosov čips odličen za vas, kot samostojni prigrizek, za okrasitev sladic, kot dodatek v smuti ali kot dodatek h kosmičem.

Če torej tudi vas mika, da bi poizkusili ekološko lešnikovo maslo ali kokosov čips, potem vam priporočam, da preizkusite oba izdelka, saj sta zares okusna in zdrava. Svoj nakup lahko opravite tudi preko spletne trgovine bizdravo.si. Verjamem, da vam ne bo žal.

Komentiraj