Video produkcija, snemanje tv oglasov in reklam – 2kreate media

Video produkcija, snemanje tv oglasov in reklam – 2kreate media

2Kreate media je mlada in kreativna video produkcija, ki se neprestano razvija in izpopolnjuje. Z nenehnim izobraževanjem in testiranjem novih pristopov v video produkciji želimo naše izdelke pripeljati še na višji nivo, našim strankam pa zagotoviti še večje zadovoljstvo. Nasmeh na ustnicah naših strank je naše največje vodilo za napredek.

Ponujamo storitve televizijskih oglasov, reklam, promocijskih videov, predstavitvenih videov vašega podjetja in proizvodov.

Ponašamo se z vedno večjim številom zadovoljnih strank, med katere prištevamo nekatere največje svetovne proizvajalce v svojih panogah. Za nas je največje zadovoljstvo to, da se stranke k nam vedno znova vračajo in so z našim profesionalnim pristopom zadovoljni. Sodelovali smo že s kar nekaj manjšimi slovenskimi medijskimi agencijami in zabeležili izkušnje tako iz produktnih reklam, »behind the scenes« snemanj in korporacijskih videov.

imagesPosedujemo vse potrebno znanje in videografsko opremo za lastno izpeljavo snemanja in produciranja manjših reklam, režije, montaže in barvne obdelave. Za večje projekte pa storitev direktorja fotografije, montiranja in barvne obdelave. V kolikor pa bi za projekte potrebovali večje število sodelujočih, razpolagamo z mrežo podizvajalcev v obliki direktorjev fotografije, monterjev, animatorjev, obdelovalcev zvoka, itd., s katerimi smo že v preteklosti sodelovali in se nanje lahko 100% zanesemo.

Zagotavljamo lahko zelo kvalitetno opravljene storitve, hitro odzivnost na povpraševanja in velik motiv in pripravljenost na sodelovanje. Samoiniciativno prevzamemo pobudo za nastanek scenarija vašega promocijskega videa, predprodukcijskih aktivnosti, snemanja na terenu ali v studiu in post-produkcijskih aktivnosti. Kot zadnje, vendar nič manj pomembno, pa zagotavljamo zelo konkurenčne cene storitev.

Vabimo vas, da si naše reference ogledate na spletni strani http://www.2kreate-media.com/sl/portfolio/#all in nas kontakirate.

Komentiraj