Kokosovo olje spada med super hrano

Kokosovo olje spada med super hrano
V kuhinji vsakega, ki verjame v zdravo prehranjevanje, mora biti kokosovo olje. Olje, pridobljeno iz kokosovega mesa namreč spada med super hrano, ki odlično vpliva na človekovo telo in posledično počutje. Najboljše kokosovo olje je hladno stiskano, ekstra deviško, nerafinirano in nehidrogenirano, zato je takšno olje našlo svoje mesto v ponudbi trgovine, ki verjame v zdravo prehrano, Malinca. Nerafinirano olje kokosa se pridobiva iz svežega kokosovega mesa s hladnim stiskanjem. Nerafinirano kokosovo olje ni kemično ali toplotno obdelano oziroma je obdelano minimalno in zato ohrani vse snovi, zaradi katerih zasluži svoje mesto med super hrano. Poleg bogate hranilne vrednosti ohrani tudi dober okus.

Kokosovo olje je deviško in ekološko

V spletni trgovini Malinca ponujajo le najbolj kakovostne izdelke, če je le mogoče, ekološke pridelave. Ekološko pridelano kokosovo olje v ponudbi ima certifikat, ki priča o ekološki pridelavi. Uporablja se v kuhinji za kuhanje, cvrenje in peko,vsaka ženska pa bo našla tudi druge rabe za kokosovo olje. Ljudje so vedno bolj poučeni o tem, kaj je zdrava prehrana in kaj je najboljše za telo, zato je v večini kuhinj ta super hrana nadomestila rafinirana olja, kot so rafinirano sončnično ali koruzno ali repično. Če kak posameznik ne ve natančno, kaj pomeni ekstra deviško in za kaj vse je dobro, je pravi naslov zanj omenjena trgovina.

Kokosovo olje brez konzervansov, glutena

Na strani izdelka najde vse najpomembnejše podatke. Poleg odličnega izdelka po odlični ceni, ki je še znižana, zastonj dobi še neprecenljivo znanje. Pomemben podatek je ta, da je kokosovo olje pridobljeno iz svežega kokosovega mesa in da niso dodani konzervansi, umetne arome, barvila in drugi dodatki. Poleg opisa, za kaj je ta super hrana koristna v kuhinji, bodo dame zelo vesele predlogov, za kaj se ga lahko uporabi v kozmetiki. Ob nakupu so na podani predlogi, kaj trgovina priporoča zraven,označeno pa je tudi, ali je izdelek brez glutena, ali je veganski in brez laktoze.

Komentiraj