Odločitev za izbor fasade ni enostavna

Odločitev za izbor fasade ni enostavna

Takoj, ko je v igri projekt, ki za domačo hišo zahteva več sredstev, je potrebnega več razmisleka. Nikakor se ni smiselno odločiti kar takoj in na hitro in od prvega, od katerega prejmemo ponudbo, temveč je edino smiselno, da dobimo več različnih ponudb. Vsekakor je najbolje, da najdemo tisto podjetje, pri katerem se lahko odločimo za nakup fasade in nam jo potem le  - ta tudi naredi in to celo tako, da boste točno v naprej poznali stroške.

Pa sploh obstaja kakšno takšno podjetje? Seveda da obstaja, to je Libela Group, pri katerem pa ne dobite le fasade, temveč tudi ogromno drugih storitev, ki se tičejo ureditve in gradnje stanovanja, hiše in tudi okolice. Njihova prednost torej niso le fasade, za katere v naprej točno veste, koliko stanejo, temveč tudi druge storitve, za katere se lahko obrnete nanje. Zelo dobro od vsega skupaj pa je tudi to, da vam bodo svetovali pri vsem skupaj in zraven tudi svetovali glede pridobitve subvencije.

Se sploh ne znate odločiti, kakšne in katere fasade so dobre? Libela Group vam bo svetovala

Ko se enkrat soočite z izdelavo fasade, vam ne preostane nič drugega kot le to, da si poiščete omenjeno podjetje. Ni namreč za čisto vsako regijo in področje najbolj smiselna odločitev za najbolj debele fasade, torej za najbolj debele izolacije.

Lahko se namreč odločite tudi za drugačen stiropor, potem tudi za različne proizvajalce fasadnih sistemov in ker so različni glede karakteristik, lahko tako kombinirate in najdete zase najboljše fasade. Potem, če živite na območju z zelo visokimi temperaturnimi razlikami, je odločitev za fasade še toliko bolj pomembna in težka, kot na kakšni mikrolokaciji, kjer ni poleti ne izjemno vroče niti pozimi izjemno mrzlo.

Torej, odločitev za izdelavo in naročilo fasade mora temeljiti tudi na podlagi različnih karakteristik proizvajalcev in tudi glede na različne mikro in makro lokacije v okolju.Šele na tej podlagi se smiselno odloči lahko za neke določene fasade, kar pa za omenjeno podjetje ni problem, za nekoga, ki to področje razlikuje sam, pa je zelo velika neznanka in velik problem.

Komentiraj