Pohodni čevlji Alpina

Pohodni čevlji Alpina

Pri nakupu novih čevljev za rekreacijo, pa naj bodo za v hribe ali treking, smo lahko včasih tudi malce patriotski. Na trgu je velika izbira čevljev, glede na to, da pa je recesija in da so slovenski proizvajalci v podrejenem položaju pa se lahko odločimo za nakup čevljev slovenskega porekla. Eden teh je Alpina, zadnje čase vodilni proizvajalec čevljev za tek. Večina najboljših svetovnih tekačev, se odloča za nakup njihove opreme.

Če ste sami rekreativni tekač, potem sigurno poznate kvaliteto njihovih izdelkov. Za vse ostale pa je pomembno poudariti, da so Alpina čevlji prav tako udobni, kot primerljiva obutev tujih proizvajalcev. Včasih ni najpomembneje, da je izdelek najcenejši ali pa v akciji. Lahko greste v trgovino s športno opremo široke potrošnje in se odločite za nakup čevljev Kilimanjaro ali kakšne podobne znamke, vendar vam takšni čevlji sigurno ne bodo tako dobro in kvalitetno služili, kot prav Alpina čevlji. [wp_ad_camp_1]

Pri pohodnih čevljih je sicer podplat najpomembnejši, zato se vedno odločite za nakup čevljev z Vibram podplatom, ki je najprimernejši za večino podlag. Odlično vam bo služil v mokrem in suhem, na skali ali pa travniku. In glej ga zlomka, Alpina čevlji imajo po večini prav ta podplat.

Komentiraj