Vse kar potrebujete za pripravo najljubših jedi

Ste zadovoljni s svojo kuhinjo? Morda je čas za spremembo. Če niste zadovoljni z razporeditvijo posameznih elementov in čutite, da vaša priprava jedi zato trpi, bo potrebna obsežnejša prenova. Odlična rešitev so kuhinje po meri, ki si jih lahko ogledate tukaj: https://www.kuhnca.si/kuhinje. Morda pa problem le ni tako obsežen in gre le za dotrajanost aparatov, kot so na primer štedilniki, kuhalne plošče in pečice. Včasih nam prav starost aparata preprečuje, da bi uživali v sami izkušnji priprave jedi. V primeru, da ste opazili slabšo učinkovitost vaše bele tehnike, je morda čas za zamenjavo. Kakovostne vgradne, indukcijske in keramične kuhalne plošče so na voljo na spletni strani A1.

Vrhunske kuhalne plošče s številnimi dodatnimi funkcijami

Za sodobno belo tehniko je značilno, da omogočajo celo vrsto dodatnih funkcij, ki jih še pred kratkim nismo imeli na voljo. Tako velja tudi za indukcijske kuhalne plošče, ki imajo štiri kuhališča, poleg tega pa je omogočena možnost uporabe še dveh razširljivih kuhališč. Z dvema povezanima kuhališčima lahko poljubno postavljate posode na tako pridobljeni površini, lahko pa jo izkoristite za velike posode in tudi podolgovate pekače. Poleg tega imajo takšne kuhalne plošče še nekatere druge opcije, kot je možnost nastavitve zakasnelega izklapljanja, indikator preostale toplote in povečano delovanje oziroma tako imenovana booster možnost. Upravljanje poteka na dotik. Razširljiva kuhališča imajo tudi električne steklokeramične kuhalne plošče, ki jih prodajajo pri A1. Na njih je ravno tako možno uporabljati tako običajno kot tudi večje posode. Na voljo je preprost način izbire želenega kuhališča, ravno tako je zelo enostavno uravnavanje stopnje moči, ki jo lahko nadzorujete prek vgrajene vrstice na dotik.

Visokokakovostne kuhinje po meri z izjemnim dizajnom

Če iščete novo kuhinjo, so zagotovo najboljša izbira kuhinje po meri vodilnega nemškega proizvajalca, ki jih odlikuje dolga življenjska doba, visoka kakovost in vrhunski dizajn. Izbirate lahko med enobarvnim dizajnom z gladko ali delno gladko površino vrat posameznih elementov v zemeljskih barvnih tonih, klasični črni barvi ali pa čisti beli. Še posebej pa so priljubljene kuhinje po meri iz lesa oziroma z lesnim dekorjem, ki so še posebej primerne za vse ljubitelje podeželskega sloga. A kljub podeželskemu pridihu vertikalna struktura lesa poskrbi za sodoben pridih in dovršen estetski videz.

Brezčasna eleganca lesa in keramike

Zaradi svoje strukture se kuhinje po meri iz lesnega dekorja, ki poteka v vertikalnih linijah, odlično kombinirajo s številnimi drugimi materiali v isti barvi ali z elementi v drugih barvah. Obstaja cela vrsta različnih izvedb dekorja v videzu staranega hrasta, kar omogoča res mnoge zanimive kombinacije. Poleg tega lahko v obstoječi model dodajate posamezne elemente, če to želite. Tako je na primer možno dodati podnožje, delovno površino ali dodatne stranice. Možna je izvedba elementov z ali brez ročajev, z robnim trakom v barvi vrat, površina pa je iz umetne melaminske mase v imitaciji lesa. V preteklosti se je keramika pojavljala le v kopalnicah, če že v drugih prostorih, pa je bila običajno namenjena za polaganje tal ali med delovno površino. Vendar vsekakor je primerna tudi kot keramična stena vaše nove kuhinje po meri, saj pritegne ogromno pozornosti. Možne so namreč mnoge različne imitacije, s čimer lahko z ustrezno izbiro dosežete res edinstven videz.

Komentiraj